HAKKIMIZDA

İnsanlığın uygarlık yolundaki ilk kilometre taşı olan tarımsal üretimin uzun yıllar süresince yemek sanatına evrilişinin önemini hep birlikte görmekteyiz...

Yemek, özverili ve yetenekli aşçıların eliyle artık sadece yaşamsal bir gıda olmanın ötesinde; üretim alanlarını, toplantıları, geleneksel ve modern tüm organizasyonları, zengin lezzetler şölenine dönüştürerek verimliliği arttırmaktadır.

Kurumsal bir özenle seçilmiş yemek tedarik ve sunum biçimi; gerek iktisadi gerek zaman gerekse de hijyen açısından komplike bir konfor sağlamaktadır.

Bu noktada oluşacak beklenti ve gereksinmeler düşünüldüğünde de;

Üretim ve hizmet deneyimlerimizi yemek sektörüne aktarmış bir grup olarak, 1000 m2 kapalı alana sahip yüksek standartlı ve günlük 30.000 kişilik üretim kapasitesine sahip mutfağımızda, uzman denetmenlerimiz ile aşçılarımızın etkin bir tecrübe ve özveriyle hazırlamış oldukları,
sağlıklı ve dengeli beslenme normlarına uygun menülerimizi;
siz tüm değer katanlara sunacak olmaktan mutluluk duyarız...